header home

Voor uw gezondheid adviseren wij uw gebit twee keer per jaar te laten controleren om te voorkomen dat u klachten krijgt. Tijdens deze controle worden uw eigen tanden en kiezen, maar ook kronen en/of bruggen en prothese, uw tandvlees; eigenlijk de gehele omgeving in de mond onderzocht op slijtage en aanstaande ongemakken door plaque. Ook wordt met u de mondverzorging doorgenomen, omdat een goed onderhoud van het gebit een must is voor uw gezondheid. Een ontsteking in uw mond, hoe klein ook, kan namelijk elders in het lichaam voor problemen zorgen.

Mocht tijdens deze controle blijken dat uw gebit een extra behandeling behoeft, dan bespreken wij dit eerst met u alvorens te starten. Wij leggen u ook de kostenspecificatie voor.

Een kleine behandeling zoals een gebitsreiniging kan meestal tegelijk met de periodieke controle worden uitgevoerd. Tandarts Steenbergen probeert voor u kosten en tijd te besparen door zoveel mogelijk (be)handelingen in één afspraak te plannen. Heeft u klachten die u wilt laten behandelen tijdens de controleafspraak, geeft u dat dan tijdig aan ons door, zodat voor u extra tijd kan worden gereserveerd.

Tandartsenpraktijk Steenbergen Oss

Medicijnstraat 120
5342 JT Oss

T: 0412 - 639 722
E: oss@tandarts-steenbergen.nl

Tandartsenpraktijk Steenbergen Tilburg

Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg

T: 013 - 535 25 35
E: tilburg@tandarts-steenbergen.nl

Certificering

Privacy
Disclaimer
Design jfl