header home

Kwaliteit

Wij worden jaarlijks gecontroleerd door het enige onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland KRT. Zij slaat de brug tussen deskundige, professionele mondzorg en tevreden patiënten. Dit doet zij door verantwoorde zorg van tandartsen toetsbaar en zichtbaar te maken, onder meer door de registratie van bij- en nascholing en het intercollegiaal overleg.

Behalve onze inschrijving in het KRT zijn wij sinds een aantal jaren ISO 9001 gecertificeerd. Jaarlijks worden de hieraan verbonden normen op HKZ niveau getoetst zodat wij dit predicaat mogen houden. Voor u betekent dit een extra waarborg voor continue kwaliteit.

Hygiëne

Tandarts Steenbergen houdt zich volledig aan de hygiënemaatregelen volgens de W.I.P.-richtlijnen. Dit zijn regels die door de Werkgroep Infectie Preventie zijn samengesteld. De Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ) beschouwt deze richtlijnen waarbij de tandartsen alles in het werk moeten stellen om het overbrengen van ziektes door kruisbesmettingen te voorkomen, als professionele standaarden. Daarom zijn wij uiterst secuur bij het steriliseren van instrumenten en het hygiënisch houden van de behandelruimtes en worden bij elke nieuwe patiënt nieuwe mondkapjes en handschoenen gebruikt.

Tandartsenpraktijk Steenbergen Oss

Medicijnstraat 120
5342 JT Oss

T: 0412 - 639 722
E: oss@tandarts-steenbergen.nl

Tandartsenpraktijk Steenbergen Tilburg

Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg

T: 013 - 535 25 35
E: tilburg@tandarts-steenbergen.nl

Certificering

Privacy
Disclaimer
Design jfl